Już tylko dwa dni do zlotu.

Dziś się już nie liczy.

Moderator: Moderator
katy@klubsorento.pl
CZARNY MIODZIO
= Autko z charakterem...
Kia Sorento 3,3 V6 (248KM) PB+LPG Vialle LPi
Skrzynia: A/T Automatyczna z Tiptronic
Napędy: 4 WD
Rocznik: 2008
Kolor: Czarny
Wersja: EX
Koła: 245/65 R17 A/T-S Yokohama Geolandar
Średnia paliwożerność (3/4 jazdy to miasto, zależnie od warunków) LPG 17,5-22/100km za to
w weekendy na trasie 13,5-14/100 km
jak nie mam zbyt ciężkiej nóżki...
a jako miły rekordzik najniższe odnotowane spalanie 07 luty 2016 r. - 12,5 LPG/100km
Joanka pisze:ntgale pisze:Wstępnie myślałem około 15-16.
Myślę, że wyjazd o 15:00 najpóźniej
tommy pisze:A jak ktoś "łapie się" na kilka kolorów, np. członek stowarzyszenia, KSA a może jeszcze moderator ?
Admin pisze:tommy pisze:A jak ktoś "łapie się" na kilka kolorów, np. członek stowarzyszenia, KSA a może jeszcze moderator ?
identyfikatory robione są na podstawie aktualnego koloru, który każdy wybrał sobie pod jakim chce być widoczny.
Jednocześnie przypominam , że forumowicze nie posiadający koloru automatycznie po spotkaniu zyskują status Klubowicz i kolor brązowy.
Jeśli podczas zlotu zapiszą się do Stowarzyszenia lub KSA, mogą sobie wybrać dowolny z przysługujących kolorów.
Admin pisze:Na Zlot przygotowane są dla każdego identyfikatory.
Identyfikator oprócz walorów pamiątkowych posiada podstawowe informacje o użytkowniku.
Jego nick jest w takim kolorze jak jego funkcja na forum.
Administracja - pomarańczowy
Moderator - zielony
Klubowicz- brązowy
Członek Stowarzyszenia - niebieski
KSA - bordowy
no i rzecznik - różowy
Admin pisze:Otrzymałem informację, że identyfikatory trochę będą inaczej wyglądały, to znaczy druk będzie taki sam, natomiast
holder będzie inny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość