Informacja dla nie wtajemniczonych to był zlot PKKS, a nie wycieczka z seminarium duchownego

Moderator: Moderator
Przyłączam się do powyższej opinii. Jaga, dawno tak świetnie się nie bawiłem, wielkie dzięki. To był świetny pomysł.Jaga pisze:Mnie się najbardziej podobały tańce - bo wyszalałam się i wyskakałam wszystkie stresy!!!m I dużo osób tańcowało - bałam się że to nie był dobry pomysł - ale jednak był!
Hessus pisze:Otóż podczas kiedy wszyscy raczyli się alkoholami w Muzeum Gorzelnictwa ja swoim czujnym okiem wytropiłem i namierzyłem takie oto drastyczne sceny w których maczał palce jeden z naszych klubowiczów![]()
upijanie skarpety bez jej zgody i przyzwolenia
a tu chyba... nie nie odważę się tego nazwać po imieniu
Jaga pisze:ale podejrzane też jest, że ten sam klubowicz - zaraz po Muzeum Gorzelnictwa - zniknął i objawił się dopiero w niedziele rano![]()
Joanka pisze:Jaga pisze:ale podejrzane też jest, że ten sam klubowicz - zaraz po Muzeum Gorzelnictwa - zniknął i objawił się dopiero w niedziele rano![]()
![]()
![]()
a gdzie jest Skarpeta?
BOG&JOHNYV pisze:Musisz ją pilnować. U nas była w dobrych rękach i żadnego numery nie wywinęła.
No może oprócz tego ze na imprezie w sobotę siedziała do późnych godzin i pilnowala pipety z piwem![]()
Jaga pisze:Już 2 tygodnie mija od zlotutęskni mi się za Wami. Wiele osób z Łańcuta mnie pytało o Nasz Klub - zrobiliśmy wrażenie naszym przejazdem
![]()
A i dopiero dziś znalazły się moje gumiaki co je brałam w teren - były cały czas w Dymarce
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość