@ Mucha - Wspawaj miałeś na myśli? Ale jak dokładnie by to miało wyglądać. Masz może gdzieś namiar na fotki?
@ Panicz - rama się na razie "trzyma" szału nie ma ale nie jest źle , do progów się doczepili, bo fakt są marne.
Cały problem w tym, że po zakupie auta 3 lata temu miałem robić całą konserwację, ale jak zobaczyłem spalanie, to stwierdziłem ze najpierw muszę się z tym uporać, a potem zdecyduję czy z autem zostaję i będę dalej inwestował,
no i mijają 3 lata, konserwacja nie zrobiona, progi zgniły a auto dalej pali nienormalnie (co najmniej 21 LPG albo 18,5L benzyny), a ja się auta nie chcę pozbyć bo potrzebne mi na co dzień do wszystkiego i puki co nie widzę alternatywy.
No i z brakiem czasu na wszystko bieda u nie, dlatego tak to wszystko wygląda.
PS.
Niby gazownik od BRC powiedział żebym poszukał dobrego elektromechanika, bo trochę mu nie pasują korekty krótko i długoterminowe, ale ........, że wydaje mu się, że nie powinien mimo wszystko przez to tyle palić.
No i jeden handlarz co zajmuje się remontowaniem i sprzedażą zatartych SORENTO, napisał mi że nic z tym spalaniem nie zrobię , że muszę robić remont silnika, jak chciałem od niego wyciągnąć dlaczego to napisał że za dużo pisania

, więc chyba trochę mnie chciał naciągnąć na zakup od niego SORENTO po remoncie, a miał dwie sztuki na stanie. Sam już nie wiem co o tym wszystkim myśleć.